Ráncfelvarrás! – Win a Blog Revamp!

1000birdies

Mióta blogom van, Gisele Jaquenod Birdie-template-jeit használom. Az előző is az ő dizájnja volt, ahogy a mostani is.
Gis most újra versenyt hirdetett, amelynek a győztese saját blogdizájnt kap tőle.
Ugyan nem olyan régen váltottam dizájnt, de már régóta szeretnék egy sajátot, ugyan meg is lehetne fizetni, de így sokkal izgalmasabb és méltóbb is valahogy a blogoláshoz, ha a baráti látogatások miatt kaphatnék egy ilyet.
Kérlek, segíts nyerni, csak hagyj egy kommentet ehhez a bejegyzéshez!
Since the beginning of my blog I’ve used Gisele Jaquenod’s free blog templates, the previous one was Birdie’s Secret Garden and now the Meet the Chef.
I love them and I’d love to get an own beautiful, cute and unique design from her. Now I’ve got the chance because Gisele is offering up a chance to win a free blog revamp.
Click here to get to her blog to learn more.
Advertisements
Posted in Uncategorised

17 thoughts on “Ráncfelvarrás! – Win a Blog Revamp!

 1. Makka

  :-DDDe jót nevettem. Köszönöm szépen!Június 15-én éjfélig lehet részt venni, de az nem derült ki, hogy egy valaki többyzör hagyhat-e kommentet, azt külön számolják-e. De ha igen, akkor jól jön a további segítség is.:))

 2. szepyke

  Hát, akkor hajrá! Anno az egyszervolt.hu oldalon jelek segítettek a gyerekeknek eligazodni és ha jól emlékszem a gombára kattintva egy édes gyerekhang mondta, hogy “segítek”, olyan édes volt, hogy napjában többször meghallgattam… Nem vagyok normális, de sebaj… Jövök akkor még kommentelgetek. Nem feltétlenül kell visszaírnod, elbeszélgetek én magam is magammal… :-))))

 3. szepyke

  Megnéztem az egyszervolt.hu-t, most nem mondja egyik figura sem, hogy segítek… :-(( Pedig úgy szerettem… Ugye, mondtam, hogy nem kell velem beszélgetni, elbeszélgetek én magammal is… 🙂

 4. szepyke

  Én is, a porszívó meg várhat. Meg a porrongy is. Itt meg mindjárt meglesz a 10 komment kb egy fél óra alatt… Szerinted névtelenül írjak mostantól? 🙂

 5. szepyke

  Megvan a tizedik! Nem írom ki számmal, hátha nem tudnak magyarul, és azt hiszik valami másról írok. És nem teszek ki nevetős arcot sem, mert azt is érthetik. Végre egy kis összeesküvés!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s