Csak egy dolgot szeretnék tudni

…egyelőre. Mi a jó bánatért kínálja fel a Blogger a Google rendszeres olvasós widgetben azt, hogy be lehet állítani a színeket, ha állandóan visszafeketéz mindent, amit már megcsináltam? A „Bejelentkezés” undormány kékjéről nem is beszélve.

Advertisements
Posted in Uncategorised

6 thoughts on “Csak egy dolgot szeretnék tudni

 1. napmátka

  Én ezzel a widgettel már nem is foglalkozom. Jó ronda nálam is, de nem lehet beállítani. Párom meg mindig győzköd, hogy a linkek alapvetően sötétkékek, vegyem tudomásul. Hát nem…

 2. Makka

  Engem tényleg az bosszant, hogy adnak egy lehetőséget, aztán meg mégse.Ez a BKV-busz kék kiveri nálam a biztosítékot egyébként is.Ezt még nem is hallottam, hogy a linkek alapvetően kékek.

 3. csupor

  Pedig a linkek tényleg alapvetően kékek. 🙂 Onnan lehet(ett) tudni, hogy arra kattintani lehet, kell, hogy nem egysszerű szöveg. Sőt! Más kék, ha már klikkeltél rá (fakóbb), és más, ha még nem. De azért már történtek ebben is némi változások az elmúlt időszakban. Kreatívabb az ügy…

 4. Makka

  Tudom, hogy más színű, az is oké lenne, hogy kék, de miért pont ez a rút szín?:)Alapvetően egyáltalán nem érdekel, milyen színű, ha a felkínált lehetőséget az átalakításra a widgetben nem szarnák el folyton.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s