>Szolgálati közlemény

>Imeretlen ideig nem tud működni a blog, a gépem szervízben. Azt mondták, hogy nagyon nagy valószínűséggel a sokszor előforduló áramerősség ingadozás miatti túlfeszültség hatására halt ki a gépem.
Köszönjük, ELMŰ! Ilyenkor tényleg mi a teendő? Küldjem ki nekik a javítási számlát?

Ha szerencsém van, tud csinálni adatmentést a szuper helyes és kedves Starkingos szervízes a tönkrement alaplapról.

Advertisements

6 thoughts on “>Szolgálati közlemény

 1. sercli

  >Kérj róla szakvéleményt és próbáélkozz meg vele. De azért nagy reményeid ne legyenek. Inkább vegyél egy túlfeszültség-védős elosztót. Plusz egy szünetmentest is, az is megvéd majd.

 2. Selectfood

  >Kedves Makka!Ha nincs még 2 éves a géped, és esetleg azzal az indokkal nem javítják (vagy cserélik ki) garanciálisan, mert áramingadozás miatt hibásogott meg, akkor azzal a szakértői véleménnyel igenis élhetsz panasszal az ELMŰ felé, és követelheted a károd megtérítését, vagy ha van lákásbiztosításod, akkor általában a biztosító is fizet.Bővebben a garanciáról, szavatosságról itt olvashatsz:www.nfh.huÉn is éppen az áramszolgáltatói hiányosság miatt teszek panaszt náluk.

 3. Makka

  >Köszönöm a tippeket, utána fogok nézni.:-)Az az igazság, hogy nem olyan régóta lakunk itt és az eddigi lakhelyen nem csesztették ennyit az elektromos hálózatot, mint itt. Én meg botor módon nem gondoltam erre a túfeszültségvédős elosztóra. De az biztos, hogy beszerzek most egyet.Az ELMŰ-vel kapcsolatban nekem sincsenek reményeim, de a biztosítót megpróbálom.

 4. Puszedli

  >Nekünk 2 hónapja történt ez a géppel. Lakásbiztosításunk volt, az fedezte a költségeket. Persze az új gép árát, mert a régit már sajnos nem tudták megmenteni..

 5. Marika63

  >Nekem a mikróm ment tönkre az áramingadozás miatt. A szerelő szakvéleményével és a számlával bementem az áramszolgáltatóhoz. Nekem még aznap kifizették a szerelési költséget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s