>BBC kontra gagyi

>Nem állom meg, hogy szó nélkül menjek el a T-Kábel áldásos tevékenyége mellett.
Január 1-jével ugyanis megszüntették a BBC Entertainment csatornát és a Muzsika tévét nézhetjük helyette.
A muzsikatévé egyébként nagyjából már 15 évvel ezelőtt is kínos műsorokat sugároz Koóstolókkal meg hasonló vállalhatatlan színvonalú zenei egyvelegekkel.
A német nyelvű csatornákat már évekkel ezelőtt sikerült megszüntetni, a Mezzót sem kímélték, isten őrizz’ hogy valami választási lehetőséghez jusson a magyar. Angol nyelvű maradt a CNN, na de nem mindenki szeretne napi 24-ben híreket habzsolni. Anno volt olasz és francia nyelvű is, na de ugye ne zavarjuk össze a különleges magyarságot ilyen úri huncutságokkal.

Kezdem azt hinni, hogy így akarják megóvni a magyar lakosságot attól, hogy netán tán más nyelven is nézhessenek bármit, mint magyarul. Nyilván igazodni akarnak a (nem annyira) tisztelt hatóság elvárásaihoz, így védendő a lakosság nyelvi, erkölcsi és lelki fejlődését.
De ha nem az igazodás szülte az akciót, akkor is rendkívül szomorú a helyzet. Mert ebből arra kell következtetnünk, hogy a T-Kábel ezt gondolja az előfizetőiről. Amit én személy szerint kikérek magamnak.

Advertisements

7 thoughts on “>BBC kontra gagyi

 1. timus

  >Most megijedtem és gyorsan megnéztem. Huh. Szerencsére van BBC Entertainment. Igaz, nekünk IPTV-nk van. Utálom, mikor valami helyett raknak be új csatornát. T-ék minden fronton sz*rok… csakhogy ők vannak ott mindenhol. 😦

 2. Ildy

  >Tegnap én is kb. 1 órán át bammegeltem meg anyáztam a BBC távozása miatt! Borzalmas ez a tömegbutítás, és felháborító, hogy azt tesznek a szolgáltatók, amit akarnak.

 3. Zsuzsanna

  >Sebaj. Azt mondja tegnap Rákay Philip, az m1 új intendánsa, h. olyan tévét fog csinálni, mint amilyen régen volt,mikor az emberek a bioritmusukat /!/ a magyar tévé adásaihoz igazították. Szóval ne aggódj! És ne keresd a Mezzot sem, hisz ott a Duna tévében a szolnoki színház szilveszteri gálája. Akinek ennyi jó kevés…Mondjuk Ph. nem tudja, h. anno a 60-as években tényleg nem volt vetélytársa "a" magyar közszolg. adásnak, mint tudjuk, és akkor is általában csak hetente egyszer, a keddi szappanopera vagy krimisorozat estéjén igyekeztek haza a népek tévézni.

 4. Makka

  >Na jó, Fülöpke tényleg nem tud sok dolgot, vegyük például a számolást, de megemlíthetjük a szegényes nyelvi kifejezőkészségét is. Ez mostanában úgyis felértékelődött.És mindez nem is érdekelne engem, sőt elmegyek odáig, hogy tőlem legyen muzsikatévé is.De nekem is, mint ahogy a nagyszámú állítólag muzsikatévére vágyónak, legyen választási lehetőségem a pénzemért. Mert nekem ne mondja senki, hogy most a 21. században a kábeltévés társaságok nem képesek, csak kizárólag 50 körüli csatornahellyel rendelkezni. Meg azt is képtelenek legyenek megoldani kizárólag kis hazánkban, hogy magad állítsd ösze a csomagodat egyenként.Jó, persze nem tudom, mit várok attól a szolgáltatótól, amelyik állítólag nem rendelkezik olyan számlázó programmal, amely törthónapot is tudna számlázni… Csak egész hónap, és "majd jóvá írják". Kösz, de én meg hadd döntsem el, hol kötöm le a pénzem kamatmentesen.

 5. Tatin

  >Tavaly az UPC pont ezt csinátl. Volt egy csomó külföldi adónk. Orosz, francia, német, kínai (tök arik voltak a gyerekek az esztrádműsorokban), olasz stb. Aztán egyik napról a másikra kivette őket a csomagból.Az előfizetési díj megmaradt persze, majd bedobták újdonságnak, hogy elő lehet fizetni ezekre külön.

 6. Cserke

  >Pont ma akartam morogni, de megelőztél. Annyira ritkán nézek tv-t, de pont ez volt az egyik adó, amit azért igen. Kisebb sokk ért, amikor odakapcsoltam és valami Csocsesz vagy ki nótázott derűsen.Nagyon várom a napot, amikor végre lesz valami igazi konkurenciájuk erre mifelénk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s