Gorgonzolás fügelepény

A fügefán már teljesen megsárgultak a levelek, hullanak is. De füge még mindig érik rajta. Ugyan már elég lassan, de annál édesebbre.

ROZMARINGOS FÜGÉS LEPÉNY

3 db kb. 10 x 18 cm-es leveles tészta lap
8-10 db füge
50 g gorgonzola
1 ek hársméz
¼ tk összevágott rozmaring
bors

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsire sütőpapírt teszünk.

A tésztalapokat nyújtás nélkül a tepsire tesszük, a fügéket szeletekre vágva a rátesszük, rámorzsoljuk a sajtot, megcsorgatjuk a mézzel, rászórjuk a rozmaringot és a borsot, majd betesszük a sütőbe és kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.

 

gorgonzoladugelepeny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s